Topp 75⎥MASTERCLASS

Kommunene vi elsker – og dem du skal holde deg LANGT unna!


Vi gir alle de 75 kommunene er egen score og rangering for flipping og utleie. Slik hvem som er på topp, og se hvordan vi har kalkulert resultatet.

Vi avslører alle våre personlig erfaringer fra over 350 analyser og byggesaker fra over hundre ulike kommuner landet rundt! 

NORMALPRIS: 

 9 900,- kr inkl. mva.  

DU FÅR 👇🏻

📊 Utvidet rangert versjon av datasettet: Utvidelse som inkluderer våre beregninger av de beste kommunene for flipping og utleie. Inkluderer ulike rangerte topplister for utleie, flipping og kombinasjonen av disse. Inkluderer også vår egen statistikk fra Anode Consult AS for hver enkelt kommune.

🖥️ Video (21 min): Forklaring og gjennomgang av topplistene. Slik har vi funnet de beste stedene – hvilke faktorer har mest å si for flipping og utleie? Slik fant vi formelen som gir oss svaret. Hvordan spiller kommuneplanens arealdel inn?

🖥️ Video (1 time 12 min): Våre personlige erfaringer fra 350+ analyser og byggesaker fra Lindesnes i sør til Kirkenes i nord. Vi avslører favorittkommunene (og verstingene du bør styre LANGT unna!). Se oversikter over vår andel godkjente fortettingssaker i de ulike kommunene.

 

BONUSER

🖥️ BONUSVIDEO (23 min) : Se hvordan vi mater regnearket inn i ChatGPT Plus Code Interpreter for å se hva den beste AI-modellen der ute får ut av datasettet ... Enormt interessant stoff, med hakeslepp-garanti! Fremtiden er her nå – AI er smartere enn de beste menneskene!

BONUS: Rabattkupong på 5 000,- NOK ved kjøp av kursprodukter fra Anode Academy ved senere anledning. 10 års gyldighet.

BONUS: Du får de to neste årene med oppgraderinger av regnearket helt gratis (fremtidig pris 1000,- per oppgradering hvert halvår = verdi 4 000,- kr)

 

PENGER-TILBAKE-GARANTI 🤯

Hvis du på grunn av dette produktet kjøper en eiendom i en bestemt kommune, og det blir et tapsprosjekt, så sier du bare fra til oss så refunderer vi 100% av kjøpsprisen! 💵

Det betyr ikke at vi garanterer at du vil finne et lønnsomt prosjekt – det er din jobb. Men det betyr at hvis prosjektet ikke blir lønnsomt, så får du alt tilbake. Med andre ord: ingen nedside.

Eksempel: Du kjøper ei hytte ytterst på Karmøy som skal bli din drømme-AirBnB-utleiemaskin, men det viser seg at hytta er et møllspist makkverk som må saneres til bunns. Ja da sier du bare fra, så er det minste vi kan gjøre for deg å gi deg pengene tilbake. (PS: Karmøy er bra, dette var bare et teit eksempel).

 

VERDIEN AV DET DU FÅR 📈

Vi har brukt svært mye tid på å utarbeide dette. Skulle vi gjort dette for én kunde og fakturert standard timepriser ville det fort kostet mange hundre tusen for et slikt produkt. Men nå selger vi det til en mye lavere pris, slik at forhåpentligvis mange flere kan få glede av det – og mange flere kan "dele på" kostnaden med å utvikle produktet.

Og tenk litt på alternativkostnaden. Kanskje er dette det du trenger for å finne et drømmeprosjekt i en helt annen kommune enn det du først så for deg? Og kanskje vil du gjennom dette få innsikt slik at du unngår å kjøpe et dårlig prosjekt i en kommune med dårlige forutsetninger for å lykkes? Hvor mye kan det være verdt? Vi snakker fort mange hundretusener, ja kanskje til og med millioner av kroner...

 

Vær blant de første til å boltre deg i dette innholdet – før hele Norge finner ut av de verdifulle hemmelighetene!

Sjekk ut

Vennligst dobbeltsjekk e-postadressen din.
Vi sender kvittering og annen viktig informasjon til denne e-posten.

fakturaadresse

Order summary

Masterclass, 700x380

Topp 75⎥MASTERCLASS

En komplett innføring i de topp 75 norske kommunene for gevinstskaping ved utleie og flipping.

NOK 7.920
Totalt beløp NOK 7.920

Betalingsinformasjon

Alle transaksjoner er sikret ved hjelp av 256-bit kryptering.